Document toolboxDocument toolbox

Afsprakenset release 1.4.0 > Architectuur en technische specificaties > Applicatie > Interfaces > GNL-, OCL- en ZAL-interface

1. De URI van de:

Versionering van de lijst-interfaces

Vanaf release 1.1.2 van het MedMij Afsprakenstelsel hebben de lijst-interfaces een versienummer. Dat maakt het mogelijk om meerdere versies van deze interfaces tegelijkertijd in productie te hebben. De versies worden, vanaf release 1.1.2, van elkaar onderscheiden door een query-parameter in de URI.

Het versienummer is identiek aan dat van de betreffende release. Opeenvolgende versies van de lijst-interfaces kunnen daarom inhoudelijk identiek zijn.

2. Het aandeel van MedMij Registratie in elk van de use case-implementaties UCI Opvragen ZAL, UCI Opvragen OCL en UCI Opvragen GNL is voor minstens 99,9% van de tijd beschikbaar. MedMij Beheer laat, na het niet beschikbaar raken van bedoelde aandeelmaximaal acht uren (480 minuten) verstrijken voordat het weer beschikbaar is.

3. MedMij Beheer brengt, in geval van zo'n incident, UitgeversBronnen en Lezers op de hoogte van het optreden van het incident en van de verwachte down-time. MedMij Beheer brengt partijen op de hoogte van gepland onderhoud dat leidt tot tijdelijke onbeschikbaarheid.

4. Ingeval MedMij Registratie in UCI Opvragen ZALUCI Opvragen OCL en/of UCI Opvragen GNL onbeschikbaar is, mogen betreffende opvragers gedurende maximaal 10 uur gebruik maken van het meest recente exemplaar van de betreffende lijst in de cache.

1.De URI van de:

Versies worden van elkaar onderscheiden door een query-parameter in de URI.

2.Het aandeel van MedMij Registratie in elk van de use case-implementaties UCI Opvragen ZAL, UCI Opvragen OCL en UCI Opvragen GNL is voor minstens 99,9% van de tijd beschikbaar. MedMij Beheer laat, na het niet beschikbaar raken van bedoelde aandeelmaximaal acht uren (480 minuten) verstrijken voordat het weer beschikbaar is.
3.MedMij Beheer brengt, in geval van zo'n incident, UitgeversBronnen en Lezers op de hoogte van het optreden van het incident en van de verwachte down-time. MedMij Beheer brengt partijen op de hoogte van gepland onderhoud dat leidt tot tijdelijke onbeschikbaarheid.
4.Ingeval MedMij Registratie in UCI Opvragen ZALUCI Opvragen OCL en/of UCI Opvragen GNL onbeschikbaar is, mogen betreffende opvragers gedurende maximaal 10 uur gebruik maken van het meest recente exemplaar van de betreffende lijst in de cache.