Connectiviteit

Om gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten die Mitz biedt voor zorgaanbieders, is een connectie met Mitz nodig. De connectie met Mitz kan op twee manieren gemaakt worden, via: koppelvlakken en snelkoppelingen.

Koppelvlakken

De meeste functionaliteiten voor de zorgaanbieder vereisen een technisch koppelvlak tussen Mitz en een Mitz Connector, waarover (niet-medische) berichten worden uitgewisseld.

De communicatie verloopt via één of meerdere koppelvlakken via een Mitz Connector. Een Mitz Connector heeft aangetoond aan de eisen van Mitz te voldoen.

De pagina https://vzvz.atlassian.net/wiki/spaces/MA11/pages/127534469 beschrijft welke koppelvlakken er zijn, welke functionaliteit erdoor ondersteund wordt en verwijst naar de technische documentatie.

Snelkoppeling

De functie Samen-naar-MijnMitz wordt ondersteund door een snelkoppeling die vanuit het XIS via een beveiligde verbinding wordt aangesproken. De Mitz Connector speelt hierin geen rol.

De snelkoppelingen staan beschreven op de pagina https://vzvz.atlassian.net/wiki/spaces/MA11/pages/127534553 verwijst naar de technische documentatie.