Anoniem uitvoeren van digitale interventies (KA-74)

In dit dossier wordt een stukje voorwerkt gedaan voordat de wens verwerkt kan worden in de Koppeltaal-standaard. Dit voorwerk is er op gericht om scherp te krijgen wat er gevraagd wordt, een eerste beeld te krijgen van wat er technisch nodig zal zijn en welke internationale standaarden er toegepast gaan worden. Wanneer deze onderdelen scherp genoeg zijn uitgewerkt wordt vastgesteld of de wens binnen de kaders van gemaakte afspraken valt, of er nieuwe afspraken nodig zijn, of aanpassingen van bestaande afspraken. Aanvullend op de genoemde stappen wordt een impact analyse uitgevoerd om vast te stellen waarop de wens impact zal hebben, daarbij wordt gekeken binnen het afsprakenstelsel en buiten het afsprakenstelsel, dit laatste vooral om te voorkomen dat we iets gaan ontwikkelen wat al bestaat binnen een ander stelsel. In het onderstaande diagram zijn de stappen van het doorontwikkelproces weergegeven. Iedere stap bevat een korte toelichting (tooltip).

Doorontwikkelproces

 

Korte omschrijving van de wens

Het digitaal kunnen ontvangen en uitvoeren van interventies levert een grote meerwaarde op voor de patiënt maar soms is de drempel te hoog en is er behoefte aan het anoniem kunnen ontvangen van digitale zorg. Veel van deze anonieme zorg is reeds beschikbaar maar tot nu toe kon dat nog niet geïntegreerd gerealiseerd worden via Koppeltaal.

Dossier van uitwerking

Status updates

We houden de status van wensen op twee plekken bij. De eerste is deze plek, de andere plek is Github waar de roadmap van wensen ook is weergegeven in een kanban bord. De lead architect van het Koppeltaal afsprakenstelsel voorziet beide plekken van status updates.

Datum

Huidige status en actie

Volgende actie

Datum

Huidige status en actie

Volgende actie

 

 

 

Dossier

Uitwerkingen

Uitwerkingen